ICT Diensten

Al bijna 15 jaar is Armeco actief met het leveren van ICT diensten aan zowel grote als middelgrote organisaties. Wij opereren vanuit regionale vestigingen en zijn dus altijd dichtbij.

Gedurende de afgelopen jaren is er in het ICT landschap veel gebeurd. Armeco heeft daar continue haar ICT dienstverlening op aan weten te passen. Nu we in de ‘Cloud periode’ zijn aangeland hebben we onze dienstverlening verder vormgegeven richting web- en cloud development. Ook meer specialistisch. Je kunt niet overal goed in zijn, zelfreflectie is op zijn plaats.

 

De voor u ontwikkelde ICT diensten worden geleverd door professionals die in deze ontwikkelingen mee moeten. Ze willen dit ook graag, hun vak is hun passie. Onze ICT specialisten zijn daardoor in staat om u steevast slagvaardige en efficiënte ICT oplossingen te bieden. Dat is zowel prettig voor u, als voor ons.

Wij kunnen onze ICT diensten op projectbasis en indien wenselijk geheel op maat verzorgen. Heeft u ook behoefte aan ondersteuning? Of wilt u meer weten over onze afzonderlijke diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Zijnde een ICT dienstverlener kunt u bij ons terecht voor de volgende ICT diensten:

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dat kan! Bekijk hier welke Armeco vestigingen er bij u in de regio zit.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.