Als organisatie wil je je risico’s met betrekking tot IT vraagstukken zo laag mogelijk houden. Dit geldt zeker voor de ontwikkeling van software applicaties. Voor de hand liggend dat je dit daarom aan een gespecialiseerd software bureau uitbesteedt. ADAC neemt uw software projecten fixed price aan, als u dat wenst, en levert volgens specificaties op.

Vooral web applicaties zijn vandaag de dag de trend in software ontwikkeling. Toepassingen als rooster systemen, formatieplanners, administratieve toepassingen, urenregistratie systemen, CRM, Content Management Systemen, webwinkels, online portals en vele anderen kunt u fixed price uitbesteden of onder eigen regie laten bouwen.

Veel modules en services kunnen tegenwoordig worden hergebruikt. Dit is iets waar onze ontwikkelaars rekening mee houden bij vraagstukken op het gebied van software development. We streven ernaar de software zodanig te schrijven dat deze breder inzetbaar is. Dit scheelt in programmeertijd en vertaalt zich dus naar lagere programmeerkosten voor u!

Als u de voorsprong op uw concurrentie wilt vergroten, heeft u waarschijnlijk ondervonden dat de huidige markt om slimmere en efficiëntere ICT oplossingen vraagt. Wij hebben ruim 11 jaar ervaring met het van A tot Z uitvoeren van een compleet software ontwikkeling traject, en denken graag met u mee. ADAC is Microsoft Certified Partner. Dit betekent dat veel van onze software development gebaseerd is op .NET ( DotNET ). Binnen ADAC worden echter ook oplossingen gebouwd die gebaseerd zijn op OpenSource ontwikkelingen zoals PHP en MySQL. De omgeving en de wensen van de klant zijn hierin allesbepalend.

Wilt u weten wat ADAC u op het gebied van software development kan bieden? Bekijk dan de ICT diensten van ADAC of maak uw keuze in het menu linksboven om onze andere specialismen te bekijken. Bent u op zoek naar een een beschikbare professionals voor het verrichten van software development? Neem contact op met een ADAC vestiging in uw regio.

Software Testing

Als organisatie wilt u natuurlijk bij de oplevering van uw nieuwe software applicatie dat deze optimaal werkt zonder haperingen te vertonen. Software testing is dan ook een essentieel onderdeel van systeemontwikkeling. In de praktijk blijkt dat men voor het testen van software tot wel 40% van het totale budget reserveert.

ADAC beseft dat elke organisatie verschillend is, en leeft zich daarom eerst goed in om vervolgens de software testing procedures speciaal op de organisatie zelf af te stemmen. Dit vraagt om professionals die het testen als een uitdagend vak zien! Onze medewerkers zijn betrokken, beheersen de benodigde methodieken en passen deze praktijkgericht toe. 

Bekijk de overige ICT diensten van ADAC of maak uw keuze in het menu linksboven om onze andere specialismen te bekijken. Bent u op zoek naar een professional die het software testing voor u kan uitvoeren, neem contact op met een ADAC vestiging in uw regio.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.