Armeco is vanuit origine een financieel detacheerder en bestaan inmiddels al 37 jaar.

Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze. Wij kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities. Graag leren wij ook u als opdrachtgever goed kennen. Het uiteindelijke doel: een succesvolle samenwerking, gegrond door vertrouwen.

Bent u op zoek naar een enthousiaste professional die zich snel en goed mengt binnen uw organisatie? Wij vinden voor u de juiste kandidaat. Hoe doen wij dat? Wij zorgen ervoor dat wij uw wensen helder voor ogen hebben. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een passende kandidaat. Wij matchen en sturen daarbij aan op goede communicatie, tussen alle betrokken partijen. Wij zetten in op vertrouwen, de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Ondernemen is vernieuwen en innoveren is organiseren.

Zaken en arbeidsregelingen als proeftijd, opzegtermijn, ontslagprocedures, contracten en overeenkomsten, indiensttreding na uitzending, scholing, fasen- en ketensystemen zijn niet zo zeer doelen als wel middelen om de één en de ander (bedrijven en mensen) ruimte te geven voor ontwikkeling en/of doorstart. Armeco vindt het zinvoller om vanuit het totaal te kijken naar het specifieke. Een te directe aandacht voor een deeloplossing leidt er toe dat je de typering ervan te absoluut opvat. Het komt dan ook elke dag voor dat er weer totaal nieuwe dingen uitgevonden worden.

Armeco is u graag van dienst op het gebied van flexibele arbeid. Of het nu gaat om uitzenden, werving & selectie, detacheren of payroll oplossingen. Wij nemen dit graag voor u  uit handen. 7 dagen in de week, 24 uur per dag kunt u rekenen op Armeco.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.