Headhunting neemt knelpunten weg

In slechts een paar jaar tijd heeft Armeco een ‘pole position’ verworven op de markt voor headhunters. Het bedrijf heeft haar marktgebied uitgebreid over de traditionele sectorgrenzen heen en heeft laten zien dat headhunting een aantrekkelijke oplossing is, zelfs voor het zoeken van werknemers op hoger en specialistisch niveau onder het topmanagement.

Knelpunten? Hier niet!

In de kranten zie je regelmatig steeds grotere advertenties van bedrijven die op zoek zijn naar bepaalde moeilijk vindbare werknemers. Dit lijkt in tegenspraak met de algemeen verwachte economische crisis, waarbij er geen nieuwe werknemers meer nodig zullen zijn.

Bedrijven realiseren zich steeds meer dat advertenties niet de gewenste resultaten opleveren en bovendien een dure PR-activiteit vormen.

Headhunting is een alternatieve, rechtstreekse zoekmethode die knelpunten wegneemt. Bij Armeco beschouwen we headhunting als een goed ontwikkeld managementinstrument, dat veel te lang beperkt is gebleven tot de markt voor directeuren.

Innovatie of niet, headhunting levert resultaat op.

Headhunting is effectief

Op basis van het contactennetwerk beschikt Armeco altijd over een brede “voorraad” vakkundige mensen die op zoek zijn naar een baan.

Zelfs op zeer korte termijn lukt het ons normaal gesproken om dialogen op gang te brengen tussen het bedrijf en een aantal vakkundige kandidaten voor een bepaalde functie.

We ondersteunen bedrijven tijdens het gehele proces, van het opstellen van het profiel tot het voeren van gesprekken met geschikte kandidaten.

Headhunting is voordelig

Het is vaak aanzienlijk voordeliger om Armeco de verantwoordelijkheid te geven voor het vinden van geschikte kandidaten voor een functie.

Op die manier hoeft het bedrijf geen advertenties te maken, sollicitaties te verwerken, te praten met mogelijk geïnteresseerde kandidaten en wellicht meerdere brieven naar alle sollicitanten te sturen.

Armeco regelt de gehele procedure op een voordelige manier.

We hebben een unieke propositie gebaseerd op concurrerende tarieven en kwalitatief hoge en snelle executie.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.