Armeco is al meer dan 30 jaar zeer ervaren in het overnemen van deelprocessen. Ons moederbedrijf is toonaangevend in onder meer financiën, schoonmaak, beveiliging, ict en techniek. Het uitvoeren van dit soort niet-kernactiviteiten is nu juist ónze core business. Armeco kan bedrijven faciliteren die nog verder willen gaan met rationaliseren. We kunnen elk deelproces van u overnemen.

Juist ook processen die veel pieken en dalen kennen in de procesflow. We nemen daarmee alle zorg bij u weg, het maakt u flexibeler en u weet van te voren precies waar u aan toe bent. En dan garanderen we u ook nog eens een verbetering van de kwaliteit. In de afgelopen jaren heeft Armeco zich hierop toegelegd. Er zijn inmiddels verschillende bedrijfsonderdelen ontstaan die volledig zijn ingericht om een dergelijk deelproces uit te voeren.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.