Knowhow en betrokkenheid!

Onze kennis op het gebied van werving en selectie en de Wet- en Regelgeving is allesomvattend en wij kunnen ons dan ook met recht een specialist in ZZP-bemiddeling noemen. Onze projectbegeleiding denkt op alle fronten met u mee waardoor wij met opdrachtgever en ZZP-er gezamenlijk naar optimaal resultaat toewerken.

Professionals en opdrachtgevers op landelijke schaal!
ADAC heeft een zeer uitgebreid en divers bestand aan opdrachtgevers en professionals. Door de spreiding van onze vestigingen, ZZP-ers en opdrachtgevers kunnen wij u op landelijke schaal van dienst zijn!

Bemiddeling en payrolling

Naast bemiddeling met een persoonlijke, actieve projectbegeleiding biedt ADAC tevens een payrollservice. Dit houdt in dat ZZP-er en opdrachtgever rechtstreeks met elkaar in contact staan en zelf de afspraken maken. Vervolgens draagt ADAC zorg voor de contractvorming, dossiervorming, (verzamel)facturatie en de betaling van ZZP-ers. Daarbij biedt ADAC de opdrachtgevers 100% vrijwaring ten aanzien van alle fiscale en arbeidsrechtelijke risico’s. Voor meer informatie over onze payrollservice neemt u contact op met ons hoofdkantoor.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.