ICT is voor veel organisaties een belangrijk middel om goed te functioneren. Voor sommige organisaties is het zelfs essentieel. Zonder ICT geen functionerende bedrijfsprocessen. Outsourcing is daarbij een van de mogelijke alternatieven en kan door Armeco voor elke onderneming op maat worden aangeboden. Het houdt kort gezegd in het verplaatsen van uw ICT bedrijfsprocessen naar elders.

Denk aan het uitbreiden van uw bedrijfsmogelijkheden door het verplaatsen van ingewikkelde automatiseringsprojecten, ICT systemen en de onderhoud daarvan. Vaak is de reden voor outsourcing kostenbesparing en kan dit u een kostenbesparing opleveren tussen de 25% en 30%. Door de verplaatsing drukt u de bedrijfskosten en kunt u deze winst investeren in nieuwe innovatieve projecten en op die manier uw dienstenpakket en ook klantenkring uitbreiden.

Genoeg reden om na te gaan wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen.

Armeco heeft als core business ICT-outsourcing voor het MKB en grootbedrijf. U kunt bij ons terecht voor het outsourcen van een deel of de gehele ict afdeling van uw onderneming. Om dit te kunnen verwezenlijken beschikken wij over de medewerkers die de professionaliteit, knowledge en ervaring bezitten elke vorm van ict-outsourcing volledig onder controle te houden.

Als onafhankelijk adviseur ondersteunen en adviseren wij u tevens bij de zoektocht naar de juiste vorm van outsourcing voor uw onderneming. Dit gebeurd samen met uw eigen adviseur binnen Armeco. Deze schakelt de juiste mensen in, regelt het projectmanagement en neemt samen met u alle mogelijkheden, voor-, en nadelen van uw keuze door zodat u altijd de juiste kostenbesparende keuze maakt.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.