Detacheren - Detavast - Werving & Selectie - Freelance

ADAC richt zich voornamelijk op support, software ontwikkeling, ICT beheer en projectmanagement door heel Nederland. Naast het detacheren van vast personeel verzorgen wij ook detavast trajecten en werving en selectie projecten. Ook vertegenwoordigt onze organisatie een aantal freelancers.

De huidige marktomstandigheden vereisen een flexibele instelling van zowel werkgevers en werknemers, opdrachtgevers en freelancers. Voor IT specialisten betekent dit niet dat men met iedere opdracht klakkeloos moet aannemen. Het is voor ons enorm belangrijk dat wij weten wat de persoonlijke wensen van onze specialisten zijn. Directe communicatie en een transparantie staan bij ons in een hoog vaandel. Zeker als het gaat om de wensen van een consultant.

Voor opdrachtgevers betekent een krappe arbeidsmarkt vaak dat men een ruime keuze heeft ten opzichte personeel. Het is echter niet zo dat het vinden van de juiste kandidaat een stuk simpeler wordt. Bij een aanvraag zullen wij uiterst zorgvuldig met de screening omgaan. Al onze kandidaten spreken wij in een intake gesprek. Het zal dus niet voorkomen dat wij mensen op gesprek laten gaan die wij niet kennen. Dat klinkt logisch, maar dat is het niet altijd. Voor ADAC is dit vanzelfsprekend.

Bent u op zoek naar een partij die uw personeelsvraag tegen zeer scherpe tarieven kan oplossen? Neem dan contact met ons op!

Ben je een ICT professional op zoek naar een passende nieuwe IT baan, bekijk dan onze ICT vacatures of vraag naar de mogelijkheden.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.