Beveiligingsbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf of naar een een compleet beveiligingsteam, dan is beveiligingsbedrijf Armeco uw partner. Armeco beveiligingsbedrijf staat bekend om haar uitstekende reputatie en staat internationaal zeer goed aangeschreven. Wat uw wensen ook zijn, of je nu kiest voor persoonsbeveiliging, object beveiliging zoals kantoorcomplexen, bedrijfspanden, waardevolle goederen, winkelcentrum of voor Toezicht & Handhaving: Armeco beveiligingsbedrijf staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Armeco en haar medewerkers zijn flexibel inzetbaar. Met Armeco beveiligingsbedrijf kunt u dus rekenen op een waterdichte beveiliging, waar en wanneer u maar wenst.

Recherchebureau

Recherchebureau Armeco kunt u ook inschakelen voor een recherche onderzoek. In samenwerking met VenVB kunnen wij u op vele manieren van dienst zijn.

Alhoewel onze rechtstaat over het algemeen naar behoren functioneert, zijn er toch gebieden waar justitie door gebrek aan mankracht alsook gebrekkige wetgeving onvoldoende aandacht aan kan besteden. Recherchebureau Armeco is onder meer gespecialiseerd in het traceren van vermiste personen of goederen, fraudeonderzoeken en advisering op gebied van beveiliging. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Recherchebureau Armeco terecht voor een gedegen onderzoek.

Wij onderzoeken en analyseren vrijwel alles. Mocht u vragen hebben met betrekking tot dit gebied dan horen wij dit graag van u.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.