Persoonsbeveiliging

Heeft u dringend behoefte aan persoonsbeveiliging waarbij er sprake is van een verhoogd risico, persoonsbeveiligingsbedrijf Armeco is de persoonsbeveiliging ongeacht de situatie. Neemt u gerust contact op met persoonsbeveiligingsbedrijf Armeco voor een vrijblijvend advies.

De persoonsbeveiligers zijn Armeco voldoen aan de hoogte eisen en zijn getraind om u als persoon te beveiligen en direct te reageren op dreigende situaties. Onze persoonsbeveiligers zijn discreet en hebben een geheimhoudingsplicht t.o.v. opdrachtgevers.

Beveiligingsbedrijf Armeco kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding.

VIP Beveiliging

Organiseert u een congres, diplomatie betrekking, bijeenkomst, bekendheid en u bent op zoek naar een ervaren VIP beveiligingsbedrijf? Wordt door een professionele persoonsbeveiliger, schakelt u Armeco in. Wij bieden u naast professioneel VIP beveiliging vakbekwame chauffeurs aan wiens eerste prioriteit uw veiligheid is.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van beveiligingsbedrijf Armeco? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

Professionele persoonsbeveiliging met de beveiligingsservice van Armeco

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.