Receptie Services

De ontvangst van gasten is één van de belangrijkste visitekaartjes. Goede receptionistes zijn per definitie professionals in het gastvrij onthalen van klanten, bezoekers en relaties en het vriendelijk, snel en accuraat afhandelen van telefoontjes. Armeco voegt daar security awareness, alert handelen en discretie aan toe. Wij verzorgen professionele receptiediensten door goed opgeleide receptionisten en accurate, behulpzame telefonisten.

Facility Services

Onze receptionistes kunnen méér. Zij zijn ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen, klachten en storingen kunnen afhandelen. Op die manier verzorgt Armeco voor u een facilitair meldpunt, dat is ondergebracht bij de receptie. Hier komen alle facilitaire meldingen van uw medewerkers binnen. Voor ieder bedrijf biedt Armeco een op maat gesneden facilitair meldpunt, afhankelijk van de grootte van het bedrijf, het aantal medewerkers en de gewenste kwaliteit. Ondersteuning bij de uitvoering wordt geleverd in de vorm van huismeesters, concierges en/of bodes.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.