Collega's of flexwerkers in de financiële sector gezocht? Wij selecteren professionals op zorgvuldige wijze.

Armeco Finance is dagelijks actief in de bemiddeling van hoogopgeleide financials. Gedreven vakspecialisten met een pragmatische instelling in de expertisegebieden: Financiële Administratie, Planning & Control en Financieel management.

Wij kennen onze kandidaten: hun persoonlijkheden, vaardigheden en ambities. Graag leren wij ook u als opdrachtgever goed kennen. Het uiteindelijke doel: een succesvolle samenwerking, gegrond door vertrouwen.

Bent u op zoek naar een enthousiaste professional die zich snel en goed mengt binnen uw organisatie? Wij vinden voor u de juiste kandidaat. Hoe doen wij dat? Wij zorgen ervoor dat wij uw wensen helder voor ogen hebben. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een passende kandidaat. Wij matchen en sturen daarbij aan op goede communicatie, tussen alle betrokken partijen. Wij zetten in op vertrouwen, de basis voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.