Zakelijke beveiliging

Veel bedrijven met waardevolle inboedel zoals pakhuizen, opslag, kunst hebben rondom slechte beveiligingsvoorzieningen. U heeft namelijk een hogere risicoklasse, schakel daarom de zakelijke beveiligingsservice in van Armeco. Geen camera’s, geen dure ict kosten, wij leveren u zakelijke beveiliging op maat voor een zeer schappelijke prijs.  Vraag eens een offerte aan en een beveiligingsmedewerker van Armeco voor een uitgebreide inspectie. Tijdens het gesprek worden de gevoelige punten geïnventariseerd en relevante omgevingsfactoren in kaart gebracht. zo krijgt u van ons altijd zakelijke beveiliging op maat zodat uw personeel en inboedel goed beveiligd zijn en bij poging tot inbraak de pakkans wordt vergroot.

Beveiligingsbedrijf Armeco kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken

Wilt u meer weten over de diensten van beveiligingsbedrijf Armeco? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

Maak uw bedrijf of pand veilig met de beveiliging van Armeco

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.