Winkelsurveillance en Retailbeveiliging

Diefstal uit winkels neemt helaas nog steeds toe. Winkeliers krijgen te maken met een steeds groter wordende derving. Niet alleen diefstal uit winkels, maar ook groepen jeugd die rondhangen op winkelcentra en een gevoel van onrust creëren bij het winkelende publiek zijn vaak een probleem.
De ervaringen van winkelsurveillance en beveiliging Armeco op dit gebied zijn dat er van de aanwezigheid van een winkelsurveillant/ beveiliger in uniform een grote preventieve werking uitgaat.

Winkelsurveillance

Bij het winkelende publiek wordt een gevoel van veiligheid gecreëerd terwijl het winkelpersoneel op een normale manier zijn/haar werk kan doen en weet dat er iemand is die toezicht houdt op de winkel en haar omgeving.
Daarnaast is de winkelsurveillant ook een assistent bij het beteugelen van calamiteiten, denk bijvoorbeeld aan een klant die een snijwond oploopt door een gebroken fles of iets dergelijks. De winkelsurveillant is geoefend in het afhandelen van dergelijke zaken en kan dat snel helpen oplossen.In winkelcentra is het nogal eens het geval dat er behoefte is aan toezicht en beveiliging maar dat winkeliers dat individueel niet kunnen opbrengen.
Vaak is het dan wel mogelijk dat vanuit de collectiviteit (winkeliersvereniging) wel budget op te brengen is en dat er een winkelsurveillant/ beveiliger voor het gehele object ingehuurd wordt waardoor iedere winkelier het stukje aandacht krijgt waar hij/zij recht op heeft. Zogenaamde “loopdiensten”.
Andere activiteiten die de winkelsurveillanten van winkelsurveillance en beveiliging Armeco kunnen uitvoeren zijn:

Tassencontrole/visitatie
Kassacontrole
Toegangsontzeggingen regelen
Aanhoudingen verrichten
Cameratoezicht uitvoeren

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.