Bewaking en beveiliging van hotels

Binnen een hotel kunnen er vooral in de nachtelijke uren activiteiten plaatsvinden welke mogelijk de rust en veiligheid kunnen verstoren. Om de veiligheid van uw personeelsleden en bezoekers te waarborgen en te vergroten kunt u als ondernemer gebruik gemaakt van hotelbeveiliging.

Bent u opzoek naar hotelbeveiliging voor uw hotel die uitgevoerd wordt door gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers dan bent u bij ons aan het goede adres. Beveiligingsbedrijf Armeco is een professioneel beveiligingsbedrijf welke onder andere gespecialiseerd is in hotelbeveiliging en hotelbewaking. Goed getrainde beveiligers van Beveiligingsbedrijf Armeco staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Bij calamiteiten of bij onverwachte gebeurtenissen kunnen wij op zeer korte termijn medewerkers bij u inzetten.

Onze beveiligingsmedewerkers zijn zeer gespecialiseerd in alle vormen van dienstverlening zoals: Receptie werkzaamheden, brandpreventie, surveillance ronde, observatie.

Uw luxe hotel in veilige handen! Onze medewerkers zijn dag en nacht u visite kaartje en kunnen u assisteren bij volgende werkzaamheden:

  • Toegangscontrole

  • Brand en sluitrondes

  • Controle rondes

  • Camera toezicht

  • Posten in de lobby

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Beveiligingsbedrijf Armeco die in het bezit zijn van een EHBO en BHV diploma. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Zij zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van hotels. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw hotel, zorgt voor een optimale hotelbeveiliging en hotelbewaking.

Beveiligingsbedrijf Armeco kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

 

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van Beveiligingsbedrijf Armeco? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

Hotelbeveiliging van Armeco is uw visitekaartje van uw hotel

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.