Evenementenbeveiliging

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u de kans op incidenten of calamiteiten uitsluiten. Een gedegen voorbereiding en de professionele evenementenbeveiliging van Armeco kunnen u hierin ondersteunen.

Beveiligingsbedrijf Armeco biedt u professionele evenementenbeveiliging op maat aan. Passende beveiliging wordt aangeboden voor ieder specifiek evenement. Hierbij kunt u denken aan concerten, bedrijfsfeesten, politieke bijeenkomsten, congressen, manifestaties, maar ook VIP beveiliging.

Om het geplande evenement in goede banen te leiden zal een van ons beveiligingsadviseurs samen met u een risico-inventarisatie en een beveiligingsplan opmaken. In deze beveiligingsplan zal op maat op uw wensen worden afgestemd.  Afhankelijk van de soort evenement en daarvoor opgestelde beveiligingsplan zal Armeco de volgende diensten inzetten als evenementenbeveiliging;

 • Toegangscontrole

 • Visitatie

 • Fouilleren

 • Preventieve controles

 • VIP beveiliging

 • Toezicht houden op publiek

 • Hondenbewaking

 • Mobiele Surveillance

 • Verkeersregelaars

 • Stage barriers

 • Road barriers

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Armeco die als representatieve gastheer of gastvrouw optreden voor zowel uw bedrijfsevenement als publieksevenement. Deze worden geselecteerd op basis van een karakterprofiel, kwalificaties en het soort evenement.

Evenementenbeveiligers van Armeco zijn gastvrij ingesteld en geven de bezoekers een gevoel van veiligheid. Zij zijn gastvrij, vriendelijk en vertrouwd voor het publiek en weten exact wanneer ze moeten optreden. Zonder geweldsmiddelen weet Armeco medewerkers hoe je kan voorkomen dat iemand onrust kan veroorzaken. Zo blijft de sfeer altijd behouden doordat onze medewerkers de rust bewaakt en (eventueel) optreedt bij incidenten.

Beveiligingsbedrijf Armeco kenmerkt zich door doeltreffendheid en adequaatheid en onderscheidt zich van andere aanbieders door haar stipte werkwijze, die gebaseerd is op een professionele houding en het waken over de veiligheid van personen en goederen.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de diensten van beveiligingsbedrijf Armeco? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een beveiligingsofferte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.

Maak uw evenement veilig met de evenementenbeveiliging van Armeco

Financiële diensten ter plaatse en in de buurt

Op zoek naar een finance professional? Laat het zoeken gerust aan ons over. Neem contact met ons op!

Of blader door onze gids met locaties

Neem contact met ons op

Hebben wij uw interesse gewekt? We hopen dan snel van u te mogen vernemen.

Visie

Wij verbinden mensen met werkgevers. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
In onze visie staat in al onze relaties de lange termijn centraal. Dit betekent eerlijk zaken doen, jezelf soms kwetsbaar opstellen en altijd weer streven naar die perfecte match tussen werkgever en kandidaat. Dit ongeacht of het een tijdelijke of een vaste invulling van een functie betreft.

Marcel Kooijman

Operationeel directeur

Wij staan graag tot uw dienst. Laat ons contact met u opnemen.

 

Samen werken aan jouw groei.